ThreeDesign

 
5.0 (1)
Toevoegen foto/video

Foto's

ThreeDesign

Details

Contact

Toon telefoonnummer0031 6 53584003

Adres gegevens

Stephensonstraat 8E
2728 KN
zoetermeer
Nederland

Vrijgezellenfeest details

Categorie

Beschrijving

Beschrijving
De workshops duren (afhankelijk) van de techniek en de grootte van de groep 2 tot 2,5 uur. Bij ontvangst krijgt iedereen een kopje koffie of thee met wat lekkers. Als u een uitgebreider catering of een High-Tea wilt dan kunnen wij dat voor u verzorgen (tegen bijbetaling). Daarna wordt gestart met de uitleg van de techniek. Vervolgens kiest iedereen de benodigde kralen uit en gaat, onder begeleiding aan de slag. Ook al bent u nog niet zo handig met het maken van sieraden, u wordt altijd geholpen en u gaat zeker met een sieraad na wens naar huis. We bieden een aantal mogelijkheden aan: Normaal arrangement: de workshop wordt aangeboden als een normale workshop. De kosten van een workshop zijn € 15,00 per persoon. Dit is inclusief basismateriaal, zoals slotje, draad en afwerkmaterialen. De exacte omschrijving van het basismateriaal, is per techniek verschillend en staat per workshop beschreven. Andere gebruikte materialen, zoals kralen, metalen tussenstukken, hangers en ornamenten, plaksteentjes en dergelijke, zijn exclusief en worden aan het eind van de workshop afgerekend. De hoogte van dit bedrag bepaalt u zelf. Uitleg over de verschillende technieken, kunt u bij de workshops vinden. Luxe all-inclusive arrangement: tijdens deze workshop kunt u kiezen uit een luxe assortiment kralen, parels en hangers met alleen volgende beperking: 1 hanger per ketting, max. 10 cm metalen kralen of metallook kralen of 5 strassrondellen per ketting. De lengte van de ketting is ongeveer 40 - 45 cm afhankelijk van de halsomvang van de deelnemers. Er komen geen extra kosten meer bij. Bij dit arrangement kunt u kiezen uit de technieken: zwevende ketting, leerveterketting, geregen ketting, korte gekettelde ketting of dubbelgeschakeld jasseronarmband. Uitleg over de verschillende technieken kunt u vinden bij de workshops. De kosten van dit arrangement bedragen € 35,00 per persoon. Vrijgezellenfeestjes vinden in eerste instantie bij ons plaats, in overleg kunnen ze ook op locatie georganiseerd worden. In onze bedrijfsruimte hebben wij plek voor ca. 30 personen. Wanneer de workshop op locatie wordt gegeven dan is de groepsgrootte bespreekbaar (het minimum aantal deelnemers is 8) en dan berekenen wij € 25,00 extra als reiskostenvergoeding. Bij workshops op locatie is het helaas niet mogelijk dat wij ons gehele assortiment kralen en hangers meenemen. Wij kunnen alleen de kralen en benodigdheden meenemen die voor de sieraden gebruikt zullen die van daarvoor gekozen worden.

Kaart

Informatie aanvragen?

Bezoekers-reviews

1 reviews

Algemene review 
 
5.0
Resultaat 
 
5.0  (1)
Prijs - Kwaliteit 
 
5.0  (1)
Professionaliteit 
 
5.0  (1)
Klantvriendelijkheid 
 
5.0  (1)
Heeft u al een account?
Ratings (hoe hoger hoe beter)
Resultaat
Was u achteraf tevreden?
Prijs - Kwaliteit
Was de prijs in verhouding met de kwaliteit?
Professionaliteit
Denk hierbij aan: kennis van zaken en oog voor detail.
Klantvriendelijkheid
Denk hierbij aan: beloftes nakomen, persoonlijk, goed luisteren, vriendelijk
Commentaar
U kunt direct na het indienen van uw review mediabestanden uploaden.
(`Bijgewerkt: Januari 09, 2016)
Algemene review 
 
5.0
Resultaat 
 
5.0
Prijs - Kwaliteit 
 
5.0
Professionaliteit 
 
5.0
Klantvriendelijkheid 
 
5.0

Een geslaagd vrijgezellenfeest

Een paar weken geleden vierden wij het vrijgezellenfeest van een vriendin van mij bij ThreeDesign en ik moet zeggen, het was echt top. Ze hebben een heel groot kralenassortiment waar je uit kan kiezen met veel voorbeeldsieraden die gemaakt kunnen worden. Ze hebben daar een prachtruimte en het was erg gezellig!!! Ik kan iedereen aanraden die een workshop sieraden wil volgen of een vrijgezellenfeest met sieraden maken wil organiseren, ga dan daarnaartoe. Het is niet duur en iedereen gaat met een mooie sieraad naar huis.

gezellige locatie, voldoende tijd, geen haast, groot kralenassortiment, goede instructies, iedereen gaat met een mooie sieraad naar huis, niet duur. Jij krijgt hier waar voor je geld.

Was deze review nuttig?