Verenigingen

29 resultaten - getoond 1 - 29  
 
 
BWPN - Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland
Er komt veel kennis van zaken kijken bij het feilloos organiseren van de perfecte huwelijksdag. De weddingplanners die zich onder het label van de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland mogen scharen, zijn allen gediplomeerd en krijgen vanuit het hoofdkantoor ondersteuning op alle mogelijke gebieden.Er worden trainingen gegeven, leveranciers die goede kwaliteit leveren worden onder de aandacht gebracht en ook zij zijn steeds onderhevig aan toetsingen. De kwaliteit van de weddingplanners wordt beoordeeld en bijgehouden; kortom, er wordt geen moeite gespaard om ervoor te zorgen dat jullie als bruidsparen alles met een gerust hart kunnen overlaten aan jullie professionele weddingplanner!
Koksgilde Nederland
Het Koksgilde wil dé vereniging zijn van foodprofessionals in horeca en instellingen.
NTBO - Nederlandse TrouwBranche Organisatie
NTBO is de eerste en enige brancheorganisatie voor ondernemers uit de trouwbranche.Door de opkomst en geluiden van de trouwbrancheborrels is in 2009 het idee ontstaan voor een brancheorganisatie in de trouwbranche. Samen staan we sterk, kunnen we onze krachten bundelen en laten zien dat Nederland een prachtig trouwland is.Visie NTBO bevordert de ontwikkeling, de kwaliteit en de professionaliteit van de aangesloten bedrijven uit de trouwbranche.NTBO is hét professionele centrum voor trouwen, dat ervoor zorgt dat kennis en informatie toegankelijk en beschikbaar is voor ondernemers en bruidsparen.
SVFN - Samenwerkende Vakfotografen Nederland
De SVFN - Samenwerkende Vakfotografen Nederland - is een branchevereniging voor beroepsfotografen. Wij vertegenwoordigen fotografen uit alle disciplines en uit heel Nederland. Het doel van de SVFN is de gezamenlijke belangen van onze leden zo goed mogelijk te behartigen in relatie tot wetgeving, overheden en opdrachtgevers. Daarnaast stimuleren wij onderlinge samenwerking, en bieden we onze leden mogelijkheden om hun kennis te vergroten en ervaringen uit te wisselen. Waar mogelijk zoeken we partners die onze leden ter wille willen zijn in het reduceren van de kosten van de bedrijfsvoering. We ondersteunen onze leden op zakelijk en juridisch gebied en zijn aangesloten bij de Fotografenfederatie, de koepel boven de verschillende brancheverenigingen.
29 resultaten - getoond 1 - 29