Uniek Sieraad

Uniek Sieraad

 
0.0 (0)
Toevoegen foto/video

Details

Contact

Toon mobielenummer0619610979

Adres gegevens

't Kerkestuk 95
2811BE
Nederland

Juwerlier details

Assortiment
  • Trouwringen
  • Verlovingsringen
  • Zelf ontwerpen

Beschrijving

Beschrijving
SAMEN RINGEN MAKEN; UNIEK, PERSOONLIJK EN BIJZONDER!

Wil je op heel persoonlijke wijze vorm geven aan je relatie? Kom dan samen met je partner in één dag je eigen unieke trouwringen maken!

Onder begeleiding van meester-goudsmid Ron Rijgersberg kunnen jullie samen je trouwringen  ontwerpen en maken. In ons atelier krijgt iedereen een eigen werkplek met professioneel gereedschap. Je mag alle werkzaamheden zo veel mogelijk zelf uitvoeren, uiteraard krijg je vakkundige begeleiding en advies. De ringen worden op ambachtelijke wijze vervaardigd, kwalilteit en draagcomfort hebben de hoogste prioriteit.

Jullie kunnen ringen maken in zilver, titanium, palladium, geel- rood- of wit goud of een combinatie van deze materialen. Het is ook mogelijk om de ringen (gedeeltelijk) met eigen ("oud") goud te maken.

Uiteraard kunnen er ook één of meer steentjes (zirkonia, diamant, saffier, smaragd etc) in de ringen gezet worden. Ook kunnen wij het inlaseren van vingerafdrukken aan buiten- of binnenzijde van de ringen verzorgen.
Natuurlijk worden de ringen aan het einde van de dag ook gegraveerd, het is mogelijk om dit in je eigen handschrift te doen.
 
Het maken van trouwringen doen we tijdens de zgn. "stellendagen". Tijdens zo'n dag komen maximaal 3 stellen tegelijk ringen bij ons maken. Je gaat zagen, vijlen, slijpen, buigen, solderen, polijsten, bewerken en matteren. Wij zorgen voor koffie, thee, fris, iets te snoepen en een lekkere lunch.

Aan het einde van de dag gaan jullie naar huis met een unieke set trouwringen, die extra betekenis hebben omdat ze met liefde en passie gemaakt zijn en volledig aansluiten bij jullie eigen stijl. Het feit dat er niemand anders is die exact dezelfde ringen heeft maakt alles nog eens extra bijzonder.

Tijdens de hele workshop is er ruim voldoende vakkundige en persoonlijke begeleiding door een zeer ervaren goudsmid. Voorkennis, creativiteit of ervaring zijn niet nodig, die hebben wij meer dan genoeg!

Fotocredits: http://www.unieksieraad.nl

Foto's

Uniek Sieraad

Kaart

Informatie aanvragen

Bezoekers-reviews

Er zijn nog geen bezoekers-reviews voor deze listing.
Heeft u al een account?
Ratings (hoe hoger hoe beter)
Aanbod
Denk hierbij aan of er genoeg keuze en variatie beschikbaar waren
Prijs - Kwaliteit
Was de prijs in verhouding met de kwaliteit?
Professionaliteit
Denk hierbij aan kennis van zaken, oog voor detail, op maat maken en modelaanpassingen
Klantvriendelijkheid
Denk hierbij aan: beloftes nakomen, persoonlijk, goed luisteren, vriendelijk
Commentaar
U kunt direct na het indienen van uw review mediabestanden uploaden.