Kasteel de Schaffelaar

Kasteel de Schaffelaar

 
0.9 (1)
Toevoegen foto/video

Details

Contact

Toon telefoonnummer0031 880001515

Adres gegevens

Stationsweg 6
Nederland

Trouwlocatie & Suite details

Trouwthema
 • Kastelen, land- en herenhuizen
 • Restaurants
Services
 • Officiële trouwlocatie
 • Diner
 • Receptie
 • Feest
Ligging
 • Tuin
 • Landelijk gelegen
 • Terras
Interieur
 • Hip / Modern
 • Landelijk
 • Romantisch
Mogelijkheden voor bruidsparen
 • Eigen fotoreportage
 • Eigen (live) muziek

Beschrijving

Beschrijving

Fotocredits: https://www.kasteeldeschaffelaar.nl/

Foto's

Kaart

Informatie aanvragen

Bezoekers-reviews

1 reviews

Algemene review 
 
0.9
Resultaat 
 
0.5  (1)
Prijs - Kwaliteit 
 
1.5  (1)
Professionaliteit 
 
0.5  (1)
Klantvriendelijkheid 
 
1.0  (1)
Heeft u al een account?
Ratings (hoe hoger hoe beter)
Resultaat
Was de locatie uiteindelijk geworden zoals het was gewenst?
Prijs - Kwaliteit
Was de prijs in verhouding met de kwaliteit?
Professionaliteit
Denk hierbij aan kennis van zaken, oog voor detail.
Klantvriendelijkheid
Denk hierbij aan: beloftes nakomen, persoonlijk, goed luisteren, vriendelijk
Commentaar
U kunt direct na het indienen van uw review mediabestanden uploaden.

Top 10 Reviewer
Bekijk al mijn reviews (1)
Algemene review 
 
0.9
Resultaat 
 
0.5
Prijs - Kwaliteit 
 
1.5
Professionaliteit 
 
0.5
Klantvriendelijkheid 
 
1.0

Amateurs in plaats van professionals!!!

Kasteel de Schaffelaar in Barneveld wordt gerund door het bedrijf TEKA groep. Deze holding heeft mensen in dienst, die pretenderen professioneel te zijn, de hoogste kwaliteit en service te bieden en alle details tot in de puntjes uitvoeren... Helaas is hier bijna niets van waar. In het voortraject hebben wij drie contactpersonen gehad, eenmaal een wisseling zonder dat wij ervan op de hoogte werden gebracht. Toen wij zelf belden, werd door de nieuwe contactpersoon stellig beweerd dat er een zeer goede overdracht was gedaan met zijn voorganger... Een halve minuut later werd zeer pijnlijk duidelijk dat dit zeer zeker niet geval was. Zo'n beetje een kwart van alle gemaakte afspraken tussen de voorgangers en onszelf werden opnieuw ter discussie gesteld en konden dus opnieuw besproken worden. Op de ondertekende bevestiging van de reservering is door de TEKA groep een menusuggestie met hierin ossenhaas gedaan. Toen wij het menu gingen bespreken, was ineens de ossenhaas niet meer mogelijk.. "dit serveren wij nooit op bruiloften en stellen wij ook nooit voor" werd zelfs nog beweerd.
Daarnaast werkt de Schaffelaar met hun eigen interpretaties van bevestigingen en e-mails. Een uitleg als: 'we hadden het zo bedoeld' wordt binnen deze organisatie als rechtsgeldig bevonden. Om daarnaast nog niet maar niet te spreken over hun algemene voorwaarden, waarin zij duidelijk onderscheid maken tussen een rechtspersoon en particulier persoon. Bij een rechtspersoon dient 75% aanbetaald te worden, bij een particulier 100%. Toen echter de reservering omgezet werd naar een rechtspersoon én hier een bevestigende mail op volgde vanuit de Schaffelaar, moesten wij als bruidspaar alsnog toch 100% aanbetalen? "dit wordt altijd zo gedaan bij bruidsparen".
Als boeker dien je schoonmaakkosten te betalen à €250,- + huur voor de locatie. Je zou verwachten dat de locatie voorafgaand aan je bruiloft dan ook schoon is.. Als dat niet blijkt te zijn, dan verwacht je toch op zn minst dat dit niet door je eigen ceremoniemeesters opgeruimd en schoongemaakt hoeft te worden.
De toast en het openmaken van de fles Cava had men bedacht met een fles bubbels waar een schroefdop op zit??? Schaffelaar: hebben jullie überhaupt ooit wel eens een toast meegemaakt?
Zwangere vrouwen mogen volgens chef kok Hans rauwe ham, niet vers gerookte zalm en witte wijn in hun saus (waarbij de kans zeer groot is dat een gedeelte van de alcohol niet verdampt is)hebben. Als je hem hierop aanspreekt, krijg je als reactie: "Vorige week heb ik dit ook geserveerd en toen deed er niemand moeilijk over, die regels met zwanger zijn veranderen ook elke keer"
Wijnen worden bij het veel te warm geserveerd, bubbels en aperitieven worden te vroeg ingeschonken, waardoor de bruis ervan af is en de temperatuur veel te hoog is.
Spijtig genoeg kan ik nog veel meer punten aangeven. Bovenstaande geeft voldoende inzichten.

Was deze review nuttig?