Einde van de Wereld

Einde van de Wereld

 
2.8 (1)
Toevoegen foto/video

Details

Contact

Toon telefoonnummer0031 20 4190222

Adres gegevens

Javakade 61
Nederland

Trouwlocatie & Suite details

Trouwthema
  • Partyschepen en rederijen
  • Restaurants
Services
  • Officiële trouwlocatie
  • Diner
  • Feest
Aantal zalen
0
Ligging
Gelegen aan het water
Beschikbaar
Catering
Mogelijkheden voor bruidsparen
  • Externe catering
  • Eigen decoratie
  • Eigen (live) muziek

Beschrijving

Beschrijving

Fotocredits: http://www.eindevandewereld.nl, stedenintransitie.nl

Foto's

Kaart

Informatie aanvragen

Bezoekers-reviews

1 reviews

Algemene review 
 
2.8
Resultaat 
 
2.5  (1)
Prijs - Kwaliteit 
 
4.5  (1)
Professionaliteit 
 
1.0  (1)
Klantvriendelijkheid 
 
3.0  (1)
Heeft u al een account?
Ratings (hoe hoger hoe beter)
Resultaat
Was de locatie uiteindelijk geworden zoals het was gewenst?
Prijs - Kwaliteit
Was de prijs in verhouding met de kwaliteit?
Professionaliteit
Denk hierbij aan kennis van zaken, oog voor detail.
Klantvriendelijkheid
Denk hierbij aan: beloftes nakomen, persoonlijk, goed luisteren, vriendelijk
Commentaar
U kunt direct na het indienen van uw review mediabestanden uploaden.
(`Bijgewerkt: November 20, 2016)
Algemene review 
 
2.8
Resultaat 
 
2.5
Prijs - Kwaliteit 
 
4.5
Professionaliteit 
 
1.0
Klantvriendelijkheid 
 
3.0

Bruiloft bij Einde van de Wereld

Op 5 september 2015 hebben wij onze bruiloft bij het "Einde van de Wereld" gehouden. Deze locatie bevindt zich op het schip de "Quo Vadis" aan het IJ in Amsterdam Oost. Een van de dingen die ons aansprak was de knusse huiskamerachtige sfeer waar je je meteen thuis voelt. Er was genoeg plek voor onze 80 gasten, maar ook toen er later op de avond wat minder mensen waren oogde het niet leeg door de langwerpige vorm van de zaal. Het is op deze locatie de bedoeling dat je zelf voor de drank zorgt.
Dit was voor ons een groot voordeel want je betaalt supermarktprijzen in plaats van horecaprijzen, wat een stuk goed koper is.
Bovendien heb je daardoor alle vrijheid om je eigen ideeen uit te voeren. Wij hadden daar dan ook gebruik van gemaakt door een do-it-yourself cocktail bar in te richten en door eigen hapjes mee te mee te brengen. Ook de catering hoef je niet af te kopen, wat enorm scheelt in de prijs. Er is dus veel ruimte om alles naar je eigen wensen te regelen.

De organisatie was wel heel erg chaotisch, zowel tijdens de voorbereidingen als op de dag zelf. Vaak moesten we informatie tot meerdere keren doorgeven voordat het duidelijk was aangekomen. Sommige dingen zijn helemaal niet volgens afspraak verlopen. Er zou barpersoneel van hun aanwezig zijn, maar een paar dagen van te voren kregen we te horen dat de beoogde barman plotseling op vakantie was. Ze konden verder ook niks voor ons doen, dus we moesten zelf maar barpersoneel regelen. Gelukkig hebben we in onze vriendenkring uiteindelijk nog een reddende engel met horeca-evaring gevonden, maar het is niet zoals je wilt dat dingen gaan.

Op de dag zelf zouden we bovendien om 14:00 naar binnen mogen om alles klaar te zetten. Echter, om die tijd was er niemand aanwezig van Einde van de Wereld. Pas na bellen is er overhaast iemand langsgekomen en konden we rond 14:30 alsnog aan de slag. Deze persoon was overigens wel heel enorm behulpzaam en heeft haar uiterste best voor ons gedaan om alles alsnog op tijd gereed te krijgen.

Samengevat is Einde van de Wereld een leuke en knusse locatie, waar je veel ruimte krijgt om je eigen ideeen door te voeren. Het is een stuk goedkoper dan de meeste andere plekken, maar de organisatie is wel erg chaotisch. Als je hier mee om kan gaan dan is het een heel geschikte locatie, maar als je zekerheid wil op de belangrijkste dag van je leven dan is het misschien minder geschikt. Als je je bruiloft hier gaat houden, dan is het goed om de afspraken die je maakt te dubbelchecken en te zorgen dat alles in de mail staat. We hebben uiteindelijk een onvergetelijke dag gehad, maar ons incasseringsvermogen van stress is wel flink op de proef gesteld.

Was deze review nuttig?