Trouwkaarten: de ultieme handleiding

Trouwkaarten: de ultieme handleiding

Met een mooie trouwkaart kunnen jullie je gasten enthousiast krijgen voor jullie bruiloft. Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • kiezen uit een assortiment
  • laten ontwerpen door een professionele designer
  • zelf ontwerpen met behulp van online tools
  • Alles helemaal zelf doen

Zijn jullie op zoek naar een origineel alternatief voor trouwkaarten? Lees dan ons artikel over originele uitnodigingen.

Assortiment

Als je een kaart kiest uit een assortiment, dan is deze ontworpen door een professionele designer en is het goedkoper dan wanneer je speciaal een kaart laat ontwerpen. De tekst die op de kaart komt te staan kun je gewoon zelf kiezen, waardoor je de kaart toch persoonlijk kunt maken. Op Lovda.nl vind je een groot overzicht aan verkooppunten.

Laten ontwerpen

Wanneer je echt iets origineels wilt, dan kun je ook je trouwkaarten speciaal laten ontwerpen door een professionele designer. Hoewel het iets duurder is dan kaarten uit een assortiment, heb je wel een echt unieke trouwkaart. Bij het ontwerpen zal de ontwerper uiteraard luisteren naar jullie specifieke wensen.

Online tools voor trouwkaarten

Als jullie het heft in eigen hand willen nemen, dan kun je ook zelf je trouwkaarten ontwerpen. Op Lovda.nl vele online tools die hierbij van pas kunnen komen.

Alles helemaal zelf doen

Natuurlijk is het ook nog mogelijk om helemaal alles zelf te doen. Voor onze bruiloft hebben zelf onze trouwkaarten ontworpen en uitgeprint. Misschien kun je zelf goed tekenen of ken je iemand die daar goed in is. Mijn broertje heeft de tekeningen gemaakt. We waren er zo blij mee dat we ze hebben gebruikt voor de huisstijl van onze bruiloft. We hebben mooi papier uitgezocht bij een drukkerij en mijn schoonvader heeft geholpen met het ontwerp en het afdrukken van de kaart. Het resultaat mag er wezen!

Foto's

Trouwkaarten: de ultieme handleiding

Bezoekers-commentaren

Er is nog geen commentaar geschreven voor deze listing.
Heeft u al een account?
Commentaar
U kunt direct na het indienen van uw commentaar mediabestanden uploaden.