Inspiratie voor persoonlijke en bijzondere trouwringen

Inspiratie voor persoonlijke en bijzondere trouwringen

Trouwblog

Op Lovda.nl vind je juweliers en edelsmeden voor jullie trouwringen en andere sieraden. Naast de eigen collectie is er soms de mogelijkheid om jullie eigen trouwringen samen te stellen of te laten ontwerpen. Deze juweliers en edelsmeden kun je vinden door Zelf ontwerpen aan te vinken bij Uitgebreid zoeken. Zijn jullie op zoek naar andere ideeën voor bijzondere trouwringen? Hieronder staan er een paar.

Ringen met vingerafdrukken

Bij sommige juweliers kun je je vingerafdrukken laten verwerken in jullie trouwringen. De lijnen op de vingertoppen zijn bij iedereen op de wereld anders en daarom zijn trouwringen met jullie vingerafdrukken uniek en heel persoonlijk.

 

Kijk bij Circles Trouwringen, Caron Fitzpatrick Edelsmid, Le Mariage of Cober voor meer informatie.

 

3D Printen

3D printen is hypermodern en in opkomst. Bij een aantal juweliers is het mogelijk om trouwringen te laten maken met behulp van een 3D printer. Samen met de juwelier wordt eerst een ontwerp gemaakt. Met de printer wordt vervolgens een wasmodel uitgeprint. Met het wasmodel wordt vervolgens het sieraad gegoten.

 

Kijk bij Juwelier de Vaal of Atelier 79 voor de mogelijkheden.

 

Houten Trouwringen

Als jullie iets compleet anders willen dan gouden of zilveren ringen, dan zijn trouwringen van hout misschien iets voor jullie! Dit kan bij Timberring. Voor de ringen wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten hout, elk met een eigen kleur, structuur en patroon. Jullie kunnen kiezen voor ringen uit de collectie, maar het is ook mogelijk om je eigen ring samen te stellen.

 

Foto's

Inspiratie voor persoonlijke en bijzondere trouwringen

Bezoekers-commentaren

Er is nog geen commentaar geschreven voor deze listing.
Heeft u al een account?
Commentaar
U kunt direct na het indienen van uw commentaar mediabestanden uploaden.