Ideeën voor Originele Uitnodigingen

Ideeën voor Originele Uitnodigingen

Originele uitnodigingen zijn een leuke manier om jullie gasten enthousiast te krijgen voor jullie bruiloft. Vaak zijn de uitnodigingen het eerste wat zij te zien krijgen (afgezien van de eventuele  save-the-date kaarten natuurlijk). Voor de uitnodigingen zijn er allerlei mogelijkheden. Je kunt trouwkaarten kopen bij winkels met een vast assortiment, je kunt ze zelf ontwerpen met behulp van online tools, of je kunt ze laten ontwerpen door professionals die luisteren naar jullie specifieke wensen.

 

Maar voor degenen die op zoek zijn naar iets echt unieks, is er nog een aantal andere mogelijkheden. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van flessenpost, kartonnen trouwkaartjes of trouwkaartjes in een blik? Hieronder staan een paar ideeën om jullie gasten op een originele manier uit te nodigen.

1. Flessenpost

Wat dachten jullie ervan om de uitnodigingen op perkament via flessenpost te versturen? Dit kan via verschillende websites, zoals Flessenpost.nl en Locomix.

 

Op de websites kun je kiezen uit flessen in verschillende thema’s en verschillende soorten papier en kun je een persoonlijke tekst aanleveren. Ook is het mogelijk om een eigen ontwerp voor de kaartjes op te sturen. Alles wat je nodig hebt voor de flessenpost wordt naar je adres opgestuurd.

 

Geen zin om zelf de uitnodigingen in de flesjes te stoppen en te versturen? Flessenpost.nl biedt de mogelijkheid om dit voor jullie te doen.

 

Zie Flessenpost.nl en Locomix voor meer informatie.

 

2. Kaartjes op Karton

Bij Kaartje op Karton kunnen jullie je trouwkaarten op karton laten drukken in plaats van papier. Het is mogelijk om een ontwerp uit te kiezen of een geheel eigen ontwerp op te sturen. Voor het drukken wordt gebruik gemaakt van de techniek zeefdruk.

 

Zie Kaartje op Karton voor meer informatie.

 

3. Trouwkaart in een blikje

In plaats van in een envelop kun je ook de uitnodigingen in een blikje op sturen. Bij Locomix kun je kiezen uit verschillende soorten blikjes. Er komt een sticker op de voorkant en een inlegkaartje in het blikje. Beide kunnen naar eigen wens worden gemaakt.

 

Zie Locomix voor meer informatie. Deze site biedt ook nog een aantal andere leuke manieren aan om jullie uitnodigingen te versturen.

 

4. Labels

Bij Love Letterpress is het mogelijk om een label te sturen als uitnodiging, in plaats van een gewone trouwkaart. Op de website staan verschillende ontwerpen. Ook is het mogelijk om ontwerpen te laten aanpassen.

 

Er wordt gebruik gemaakt van de druktechniek Letterpress.

 

Zie Love Letterpress voor meer informatie.

 

Foto's

flessenpost.jpg

Bezoekers-commentaren

Er is nog geen commentaar geschreven voor deze listing.
Heeft u al een account?
Commentaar
U kunt direct na het indienen van uw commentaar mediabestanden uploaden.