Do-it-yourself Cocktailtafel
cocktailtafel2.jpg

Do-it-yourself Cocktailtafel

Voor onze bruiloft hadden mijn vrouw en ik gekozen voor een feestlocatie waar we zelf de drank konden regelen. Daardoor konden we alles gewoon bij de supermarkt halen en hoefden we geen horecaprijzen te betalen, wat een hoop geld scheelt. Een extra voordeel is dat we helemaal zelf mochten bepalen wat we onze gasten zouden aanbieden en dat geeft ruimte voor originele ideeën.

 

Wij kozen voor een do-it-yourself cocktailtafel. Het ziet er leuk uit en je kunt je gasten net iets meer bieden dan alleen maar bier, wijn of fris. Bovendien vinden veel mensen het ook nog eens leuk om zelf Cuba libre’s, cosmopolitans en passionata’s te mixen.

 

We hadden recepten voor verschillende cocktails gezocht op internet en deze uitgeprint op kaartjes, met afbeeldingen van bloesem erop in de huisstijl van ons feest. Voor de mensen die geen alcohol drinken waren er recepten voor mocktails, oftewel alcoholvrije cocktails.

 

 

Van te voren hadden we alle benodigdheden gehaald, zoals cocktailglazen, stampertjes, limoenen, rietsuiker, ijsblokjes en natuurlijk veel soorten drank. Voor de mojito’s hadden we muntplantjes op de tafel gezet, wat er ook nog eens erg leuk uitziet. En om er zeker van te zijn dat er genoeg was, hadden nog wat bosjes munt van de Turkse supermarkt achter de hand.

 

Het resultaat mocht er wezen! We kregen veel leuke reacties op de cocktailtafel. Willen jullie cocktails aanbieden maar liever niet zelf alles regelen? Natuurlijk is het ook mogelijk om cocktails te laten verzorgen door een cateraar. Op Lovda.nl staat een overzicht van cateraars die dit aanbieden. Vink daarvoor het vakje Cocktails aan bij Uitgebreid zoeken.

 

 

Foto's

cocktailtafel1.jpg
cocktailtafel3.jpg

Bezoekers-commentaren

Er is nog geen commentaar geschreven voor deze listing.
Heeft u al een account?
Commentaar
U kunt direct na het indienen van uw commentaar mediabestanden uploaden.