De magie van een Winter Wedding… ‎

De magie van een Winter Wedding… ‎

Trouwblog

Veel mensen dromen van een zonovergoten bruiloft…  In ons koude kikkerlandje is het altijd nog maar de vraag of dát gaat lukken. Regelmatig ervaren bruidsparen in de aanloop naar hun huwelijk veel stress vanwege het weerbericht: trouwen doe je immers maar één keer en je wilt dat alles perfect gaat verlopen.


Trouw je in de winter, dan zijn je bruiloftsplannen waarschijnlijk niet afhankelijk van het weer. Je hoeft geen rekening te houden met allerlei verschillende scenario’s. In de winter maak je je niet druk over plan B, want alles speelt zich binnen af. En komt de zon tevoorschijn? Dan is dat alleen maar mooi meegenomen voor de foto´s.

De winter is écht een prachtig seizoen om te trouwen. Het is origineel, bijzonder sfeervol en vaak ook op budgettair vlak interessant. In het winterseizoen krijg je vaak mooie kortingen bij locaties, fotografen en cateraars.


Zo kun je bij trouw- & feestlocatie de Pollepleats in Zuidwest Friesland kiezen voor een sfeervol Winter Wedding Weekend tegen een speciaal tarief. Het bruidspaar brengt dan een heel weekend met hun naaste familie en beste vrienden door op een afgelegen boerderij. De locatie is warm ingericht; bij de haard liggen warme dekens om onder te kruipen, kaarsen en fakkels zorgen voor sfeervolle verlichting en de houten bankjes zijn voorzien van zachte schapenvachten…  Bovendien kan het kersverse paar heerlijk ontspannen in de luxe wellness aan het meer. Laat die kou maar komen!

 

Zie je het al voor je? Foto’s maken bij het besneeuwde meer? Misschien zelfs een rondje op schaatsen! Een intieme toost bij de haard? Fakkels langs de oprijlaan? Dineren tussen vele kaarsen? Wij kunnen het je warm aanbevelen!

 

Voor meer informatie over deze magische Winter Wedding kun je een kijkje nemen op de website: https://pollepleats.nl/winterwedding

 

 

Foto's

De magie van een Winter Wedding… ‎

Bezoekers-commentaren

Er is nog geen commentaar geschreven voor deze listing.
Heeft u al een account?
Commentaar
U kunt direct na het indienen van uw commentaar mediabestanden uploaden.