Bijzonder trouwvervoer: een paar leuke ideeën

Bijzonder trouwvervoer: een paar leuke ideeën

Trouwblog

Op Lovda.nl kunnen jullie allerlei soorten trouwvervoer vinden door bij Uitgebreid zoeken het gewenste vervoermiddel aan te vinken. Tuktuks, koetsen en oldtimer-bussen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Toch nog op zoek naar iets anders? Hier zijn een paar leuke ideeën.

1. Tesla Model X

Willen jullie stijlvol en milieubewust arriveren op jullie bruiloft? Dat kan niet beter dan met een witte Tesla Model X! Bovendien is deze auto nog praktisch ook om met je bruidsjurk in te stappen dankzij de deuren die naar boven open klappen.

 

Voor meer informatie, check Tesla Model X Huren en JouwTrouwauto.nl.

 

2. Amerikaanse Truck

In een echte Amerikaanse vrachtwagen op jullie bruiloft verschijnen, dat is pas indrukwekkend! Helemaal als deze in feestelijke kleuren is gespoten.

 

Als je een groot rijbewijs hebt, dan mag je de truck zelf besturen. Er is de mogelijkheid om een proefrit te maken op de dag zelf. Als je geen geschikt rijbewijs hebt, is dat geen probleem. Dan bestuurt de eigenaar de truck zelf.

 

Kijk op Truckhuren.nl voor de mogelijkheden.

 

3. Bakfiets

Een andere bijzondere manier om naar jullie bruiloft te gaan is in een bakfiets. Dit kan er erg leuk uitzien als je de bakfiets versiert met bloemen, ballonnen en andere versieringen.

 

Kijk op Bakfietsverhuur Nederland voor meer informatie.

 

Bezoekers-commentaren

Er is nog geen commentaar geschreven voor deze listing.
Heeft u al een account?
Commentaar
U kunt direct na het indienen van uw commentaar mediabestanden uploaden.