Trouwblog

5 resultaten - getoond 1 - 5  
 
 
Fotocredits Jamie Clayton Photography
Februari 12, 2017  

Trouwblog

Een trouwdag organiseren kost veel tijd en energie. Niet alleen de organisatie, maar ook het zoeken naar een geschikte locatie, opdoen van ideeën en inspiratie, leveranciers vinden en de details voor een perfecte dag. Er zijn veel bruidsparen die ervoor kiezen om dit zelf te doen, omdat ze het leuk vinden of om kosten te besparen. De voorbereiding van een gemiddelde bruiloft neemt tussen de 200 en 300 uur in beslag. Er komt een hoop op je af en jullie staan voor lastige keuzes. Hoe wil je dat je dag eruit ziet, de gastenlijst, welke leveranciers kies je en vooral….waar moet je beginnen?

In mijn werk als weddingplanner zorg ik ervoor dat het bruidspaar een stressvrije voorbereiding heeft. Om de perfecte dag te organiseren start ik met het maken van een goede trouwplanning. Dit is de basis en het geeft bovendien veel rust. Zorg dat jullie weten hoe jullie dag eruit moet komen te zien, en welk gevoel je jullie gasten wilt geven. Met dit in je achterhoofd kun je makkelijker beslissingen nemen.

Een goede voorbereiding kan jullie dus veel stress besparen. Met deze do’s en dont’s ben je beter voorbereid en wordt de organisatie van jullie trouwdag nog leuker. 

Inspiratie voor persoonlijke en bijzondere trouwringen
Oktober 17, 2016  

Trouwblog

Op Lovda.nl vind je juweliers en edelsmeden voor jullie trouwringen en andere sieraden. Naast de eigen collectie is er soms de mogelijkheid om jullie eigen trouwringen samen te stellen of te laten ontwerpen. Deze juweliers en edelsmeden kun je vinden door Zelf ontwerpen aan te vinken bij Uitgebreid zoeken. Zijn jullie op zoek naar andere ideeën voor bijzondere trouwringen? Hieronder staan er een paar.

cocktailtafel2.jpg
Oktober 12, 2016  

Voor onze bruiloft hadden mijn vrouw en ik gekozen voor een feestlocatie waar we zelf de drank konden regelen. Daardoor konden we alles gewoon bij de supermarkt halen en hoefden we geen horecaprijzen te betalen, wat veel scheelt. Een extra voordeel is dat we helemaal zelf mochten bepalen wat we onze gasten zouden aanbieden en dat geeft ruimte voor originele ideeën.

 

Wij kozen voor een do-it-yourself cocktailtafel. Het ziet er leuk uit en je kunt je gasten net iets meer bieden dan alleen maar bier, wijn of fris. Bovendien vinden veel mensen het ook nog eens leuk om zelf Cuba libre’s, cosmopolitans en passionata’s te mixen.

Bijzonder trouwvervoer: een paar leuke ideeën
Oktober 11, 2016  

Trouwblog

Op Lovda.nl kunnen jullie allerlei soorten trouwvervoer vinden door bij Uitgebreid zoeken het gewenste vervoermiddel aan te vinken. Tuktuks, koetsen en oldtimer-bussen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Toch nog op zoek naar iets anders? Hier zijn een paar leuke ideeën.

Ideeën voor Originele Trouwkaarten
Oktober 10, 2016  

Originele uitnodigingen zijn een leuke manier om jullie gasten enthousiast te krijgen voor jullie bruiloft. Vaak zijn de uitnodigingen het eerste wat zij te zien krijgen (afgezien van de eventuele  save-the-date kaarten natuurlijk). Voor de uitnodigingen zijn er allerlei mogelijkheden. Je kunt trouwkaarten kopen bij winkels met een vast assortiment, je kunt ze zelf ontwerpen met behulp van online tools, of je kunt ze laten ontwerpen door professionals die luisteren naar jullie specifieke wensen.

5 resultaten - getoond 1 - 5