FAQ - websitefuncties

FAQ - websitefuncties

Zie hieronder de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoe begin ik met zoeken naar bedrijven voor mijn bruiloft?

Om jullie bruiloft goed te laten verlopen, kunnen jullie hulp krijgen van allerlei bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan de locatie, de catering, de bruidskleding en ringen. Op Lovda.nl zijn bedrijven onderverdeeld in handige categorieen. Je vindt ze via het menu Bedrijvengids welke bovenaan de Lovda.nl te vinden is. Kies de categorie en maak vervolgens binnen in de categorie gebruik van onze uitgebreide zoekfunctie. 

 

Hoe kan ik bedrijven vinden die aan mijn wensen voldoen?

Om in Lovda.nl, de grootste trouwbranche bedrijvengids, trouwbedrijven te vinden met specifieke kenmerken, kun je via uitgebreid zoeken de lijst met bedrijven filteren door je wensen aan en uit te vinken. Ook kun je hier zoeken op trefwoorden door gebruik te maken van het tekstveld. Mis je een filter waar je heel graag op zou willen zoeken? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

Hoe vind ik trouwbedrijven op een specifieke locatie?

Op de kaart kun je de locatie van de bedrijven in jouw geselecteerde categorie zien. Door in te zoomen op een bepaald gebied kun je heel gemakkelijk bedrijven vinden in een specifieke regio. Er worden steeds 50 bedrijven laten zien om de snelheid van Lovda.nl optimaal te houden.

 

Hoe zoek ik naar waar een specifiek merk van kleding, sieraden of bruidsauto's worden verkocht?

Als je voor je trouwauto, bruidsjurk of bruidssieraden op zoek bent naar een specifiek merk, dan kun je hiernaar zoeken via het menu Merken bovenaan de website. Zodra je een merk hebt geselecteerd, wordt informatie over dit merk getoond en worden de bedrijven laten zien die deze merken verkopen/verhuren.

 

Waarom zou ik een account aanmaken op Lovda.nl?

Als je een account hebt op Lovda.nl, kun je de bedrijven die je hebt gevonden in je favorieten opslaan. Zo kun je later weer terugkomen naar Lovda.nl en houd je mooi het overzicht over de bedrijven die je al hebt gevonden. Daarnaast kun je reviews schrijven om je ervaring met toekomstige bruidsparen te delen en zo hun helpen bij het organiseren van hun bruiloft.

 

Hoe voeg ik een bedrijf toe aan mijn favorieren?

Druk hiervoor op het hartje dat naast . Een rood hart betekent dat het bedrijf aan je favorieten is toegevoegd. Verwijderen van een bedrijf uit je favorieten verloopt op zelfde manier. Een grijs hart betekent dat het bedrijf niet langer in je favorieten zit.

Foto's

Bezoekers-commentaren

Er is nog geen commentaar geschreven voor deze listing.
Heeft u al een account?
Commentaar
U kunt direct na het indienen van uw commentaar mediabestanden uploaden.