Bruidje.com

 
0.0 (0)
Toevoegen foto/video

Details

Contact

Toon mobielenummer0031 6 19062923

Adres gegevens

Houtstraat 1a
5341GG
Nederland

Beschrijving

Beschrijving
De laatste trends of droom je al je hele leven van een romantische of klassieke bruidsjurk? Je vindt het bij ons in echt alle maten van 32 t/m 60. En niet zo maar een paar. Nee, rekken vol sneeuwwitte wolken van trouwjurken, met een kleuraccentje of helemaal in kleur. Dit samen met een uitgebreide collectie aan accessoires zoals sluiers, tiara's, sieraden en nog veel meer waan jij je Alice in Wonderland. 

Wij hebben topmerken zoals Pronovias, Imogène, Sincerity, Marylise, Maggie Sottero, Demetrios, Creations of Leijten, Isabelle de Mestre en Rembo Styling in ons assortiment. Je betaalt bij ons echter altijd veel minder, zelfs tot 80% van de originele prijs. Zelfs voor een trouwjurk huren betaal je elders al veel meer.

Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en dat is niet zo moeilijk in onze gezellige winkel. Je wordt bij ons persoonlijk geholpen en er wordt ruim de tijd genomen om alle jurken te passen die je mooi vindt. Vandaar ook dat we bij voorkeur op afspraak werken zodat alle aandacht alleen naar jou uitgaat.

Onze kindercollectie voor bruidsmeisjes of communie bestaat uit de mooiste jurken, diademen etc. die de meisjes maar kunnen bedenken. Onze kleine klantjes zijn altijd bijzonder enthousiast en heel blij met hun droomjurk die er volgens hen in het echt nog veel mooier uitziet dan op de foto's. Ook voor de kindjes werken we bij voorkeur op afspraak want ook zij krijgen alle aandacht zodat ze op hun gemak kunnen passen en alle mooie jurken kunnen showen aan papa's, mama's en/of opa's en oma's.

Onze klanten komen inmiddels van heinde en verre. Als extra service zijn wij daarom een samenwerking aangegaan met gespecialiseerde coupeuses door heel Nederland en inmiddels ook in België. Er zit er altijd één bij jou in de buurt zodat je eventuele aanpassingen in je eigen regio kunt laten doen. Dat bespaart je een heleboel tijd en geld als je niet bij ons in de buurt woont.


Fotocredits: http://www.bruidje.com

Foto's

Bruidje.com

Kaart

Informatie aanvragen

Bezoekers-reviews

Er zijn nog geen bezoekers-reviews voor deze listing.
Heeft u al een account?
Ratings (hoe hoger hoe beter)
Aanbod
Denk hierbij aan of er genoeg keuze, variatie en merken beschikbaar waren
Prijs - Kwaliteit
Was de prijs in verhouding met de kwaliteit?
Professionaliteit
Denk hierbij aan kennis van zaken, oog voor detail, op maat maken en modelaanpassingen
Klantvriendelijkheid
Denk hierbij aan: beloftes nakomen, persoonlijk, goed luisteren, vriendelijk
Commentaar
U kunt direct na het indienen van uw review mediabestanden uploaden.